BTEC-BU TARZ BENİM(İŞTE BENİM STİLİM)

BU TARZ BENİM(İŞTE BENİM STİLİM)
Show TV ekranlarında başlayan, son dönemlerin en popüler yarışma programlarından biri olan Bu Tarz Benim, yayın hayatına TV8’de devam etmektedir.Jüri üyeliğini Nur Yerlitaş,Ivana Sert,Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yaptığı yarışma programı kanal değiştirmesi ile birlikte ad da değiştirerek İşte Benim Stilim olmuştur.Üç sezonu geride bırakan İşte Benim Stilim’de, şu anda All-Star sezonuyla üç sezonun en iyi,tarz sahibi ve stil yarışmacıları kıyasıya bir mücadele içindeler.Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı program özellikle genç kızların ilgiyle takip ettikleri bir program haline geldi.Haftanın sonunda yapılan gala gecesiyle birlikte en yüksek puan alan yarışmacı 10.000 TL değerinde bir para ödülü kazanmış oluyor.Büyük ödül ise tam 100.000 TL !
Birinci sezonun galibi : Aycan-Nurcan Şencan kardeşler
İkinci sezonun galibi:Emel Özkızıltaş
Üçüncü sezonun galibi:Ezgi Ünal olmuştur.
-Bu programın yayınlanma amacı,modanın günümüzde önemli bir yer tutması ve bu sayede her yaştan,özellikle de gençlere,hitap etmesidir.
-Bu program bir moda yarışma programı olmasına karşın adından daha çok kavga ve entrika ile söz ettiriyor.Bu da programın yayınlanma amacıyla içeriği arasında bir fark olduğunu düşündürüyor.
-Jüri üyelerinin kariyerlerini düşündüğümüzde bu yarışma programı için uygun kişiler olduğunu görüyorum ama herkesin kendi dalında değil de her dalda yorum yapması ve değerlendirmede bulunmasını yanlış bir format olarak buluyorum.
Nur Yerlitaş:Modacı (kombinle ilgili değerlendirmeler yapmalı)
Ivana Sert:Manken-Modacı(kombinler ve kareografiyle ilgili değerlendirmeler yapmalı)
Kemal Doğulu:Make-up uzmanı(makyaj ve saç ile ilgili değerlendirmelerde bulunmalı)
Uğurkan Erez:kareograf(kareografiyle ve kıyafeti taşıma konusunda değerlendirmelerde bulunmalı)
-Jüri üyeleri,programın yayınlanma saati,yarışmacılar,dekor unsurları düşünüldüğünde program en çok 13-20 yaş arasındaki,genç kızlara hitap ettiğini görürüz.
-Programda jüri üyeleri birbirlerine ve yarışmacılara karşı saygılı,samimi ve bazen de (özellikle Kemal Doğulu)lafı pat diye yapıştırdıklarını görürüz.Ama aynı samimet ve saygıyı yarışmacıların kendi aralarında birbirlerine karşı ve jüriye duyduğunu söyleyemeyeceğim.
-Yarattığı olumsuz etkiler:
Atarların giderlerin ve triplerin artması
Kızların aışveriş merkezlerinden çıkmayıp o AVM senin bu AVM benim koşturması
Saatlerce gardolapla bakışma durumu
Bu değil,bu hiç değil,ha işte bu sözcüklerin havada,kıyafetlerin de yerde uçuşması
Erkeklerin evin kapısında çaresiz bekliyorum felsefesini benimsemesi
Kadınlarda ve genç kızlarda marka takıntısının artması
Her yerde kırmızı şeritlerle Nur Yerlitaş capslerinin artması

anjel :gayet gereksiz program, aynı yuzler aynı avam tartısmalar cok yaratıcısın acun ılıcalı cidden, ayrıca birinci olan yarısmacıları tekrar yarıstırmak nedır? bari nur bozar‘ı ikna edebilseydin. sıkıntıdan programa sardım sozluk.(https://eksisozluk.com/iste-benim-stilim-all-star–4744472)

Çiğdem Arslan:türkiyenin en stil bayanı diyeceklerine bence adını değiştirsinler türkiyenin en çeneli boş konuşan bayanı olsun birincide ayşegül olur ahhahaa ya böyle saçma sapan bir yarışmaya döndüki gülmek için izlemek lazım tamamen deli zırvalaması oldu konuşmalar aynı yöne gidiyor şikayetler aynı ama kimse hasta olduğunu kabul etmiyor bu işte bir delilik var (https://www.facebook.com/istebenimstilim/photos/a.864715920257738.1073741828.228482203881116/1023057911090204/?type=3&theater)

nmungan:Hadi artık bitsin bu program.artik kimse izlemiyor.amacindan saptirdiniz prog.bravo!.ama tabii simardiniz. Nerde geçen seneki ilk bölüm. Ikizler 1. Olmuştu. Herkez seviyeli.izleyicide giyimde birseyler öğrenmek için izliyordu! Gala geceleri bole başkaydı. Sonra sapittiniz! Formatlar değişti. Kalitesiz kavgacı kızlar geldi.car car car……başka bişi yok.hele moda adına hiç! Jürinin be tavrı değişti. Arkasında ufo olan kısa kadını , naif berber i bile sevdik feminen hareketlerine rağmen. Kendilerini bir izlesinler .nerden nereye getirdiler prog.sukur artık yok.seviyesizlik hat safhada.😈😬(http://websta.me/n/istebenimstilim)

venera_h:zleyicide artik kafa kalmadiyaaa huzurla yarissaniz sadece tarzlariniz konussa coook iyi olur kizlar guzel giyinmeg tarz yapmak yerinee cene yapiyorlar (https://www.instagram.com/p/_Sjv35S-oH/?taken-by=istebenimstilim)

 

 

AZRA OYMAAĞAÇ

 

Yorum bırakın